Lashlifting - Nieuw!

Je kunt nu ook je wimpers laten liften bij Mr. and Mrs. Wax! Je laat een sterkere krul in je wimpers fixeren, zodat je wekenlang mooie, zichtbare wimpers hebt. Ideaal voor als je allergisch bent voor wimperlijm bijvoorbeeld. De behandeling kost €60,-. Verven zit hierbij inbegrepen.

Lashextensions - One by One

Er wordt voorafgaand aan de behandeling een aantal vragen gesteld, waardoor de juiste soort extension gekozen kan worden. Ook de vorm van je ogen en hoeveelheid van je eigen wimpers spelen een rol in het kiezen van de juiste extensions. Vervolgens neem je plaats, worden de ogen gereinigd en de onderste wimpers afgeplakt. Het plaatsen van een nieuwe set kan zo'n 2 uur in beslag nemen, dit is afhankelijk van je wensen. De behandeling is volledig pijnloos.

Levensduur

De wimpers worden individueel op je eigen wimpers geplaatst. Hierdoor hangt de levensduur van de extensions af van de natuurlijke uitval van je eigen wimpers. Een wimper blijft ongeveer 2 maanden zitten voor deze uitvalt. Elke wimper zit in een andere groeifase, waardoor het advies is om elke 3 weken je wimpers op te vullen om mooie, volle wimpers te behouden.. 

Bestendigheid

De lijm die gebruikt wordt is sterk en toch flexibel, waardoor de schade aan je wimper vrijwel wordt voorkomen. De extensions worden iets van het ooglid af geplaatst, zodat er geen irritatie kan ontstaan bij de aanzet van je wimpers. Verder zijn de extensions prima bestand tegen zonnen, zwemmen, sauna e.d., dus ze zijn perfect voor vakantie.

Tarieven

Nieuwe set                                                                                     65,00
Opvullen 2 weken 22,00
Opvullen 3 weken 32,00

Opvullen 4 weken

45,00
Na 4 weken wordt een nieuwe set berekend  
Verwijderen is altijd gratis!  

Nieuw!

Flared Lashes                                                                                                            15,00
Flared Lashes + verven  20,00

Bij deze behandeling worden aan de buitenzijde 3 à 4 plukjes geplaatst, voor een meer sprekende uitstraling. Ze blijven zo'n 2 weken zitten, en zijn uitermate geschikt voor feestjes en vakanties, maar kunnen ook elke 2 weken opnieuw geplaatst/aangevuld worden voor een meer permanente look. Gecombineerd met verven hoef je na deze behandeling geen mascara meer te gebruiken, de verf blijft 4 à 6 weken zichtbaar. Op deze behandeling heb je 7 dagen garantie.


Opgelet!

Het is belangrijk om 48h de lijm te laten uitharden, en in deze periode even niet te overdadig met water je gezicht te spoelen. Ook iets om op te letten is olie; dit kan de lijm aantasten. Vermijd dus mascara, eyeliner en vooral make-up remover waar olie in zit. Dit blijft belangrijk, ook na de eerste 48h!